PROCESS

SCHETSFASE

In de schetsfase gaan we samen kijken naar de wensen en situatie. We gaan in gesprek over de sfeer, functionaliteit, het bestemmingsplan en budget. Vervolgens vertalen wij dit naar het ontwerp van uw toekomstige droomwoning, kantoor of winkel.

VERGUNNINGEN EN DEFINITIEF ONTWERP

Zodra het basis design is bepaald gaan we aan de slag met de bouw- en omgevingsvergunning. Tevens zetten we eventuele verzekeringen op die gepaard gaan bij de bouw en vervolgens wordt het ontwerp gefinaliseerd. In dit ontwerp nemen we eventuele interieurwensen mee en gaan we in op de details die voor het vergunningsproces nog niet relevant waren.

budget

Nu het ontwerp staat gaan we in gesprek met de aannemer naar keuze. Het budget wordt bepaald, de doorlooptijden worden besproken en de bouw van uw pand kan van start.

HET BOUWPROCES

Ook tijdens het bouwproces zijn wij betrokken. DPO Architecture / Design ondersteunt tijdens dit proces ten aanzien van meer- en minderwerk, esthetiek en begeleidt de aannemer waar nodig. Door onze partnerships is het mogelijk om naast de begeleiding van het bouwproces ook de uitvoering van de bouw en de interieurstyling aan ons uit te besteden.

About

DPO ARCHITECTURE / DESIGN

Ontwerpbureau met een voorliefde voor traditionele ontwerpen en een passie voor innovatie. Wij denken mee, zijn realistisch en maken woondromen werkelijkheid.

  • Ontwerpt en denkt mee over dé perfecte vormgeving en indeling van de ruimte. 
  • Ondersteunt ten aanzien van meer- en minderwerk en esthetiek tijdens het bouwproces.
  • Biedt mogelijkheid tot volledige ontzorging in de realisatie en de interieurstyling van de ruimte. 
d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor